Para Ti

Para Ti

Para Ti palvelee asiakkaitaan ennen kaikkea suurella sydämellä!

Coleccion Para Ti maahantuo upeita naisten vaatteita, laukkuja, koruja ja huiveja useasta Euroopan maasta mm. Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Englannista. Haluamme panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä monipuoliseen valikoimaan. Teemme aina parhaamme löytääksemme asiakkaalle sopivimman mahdollisen asukokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaan.

Yrityksemme on toiminut muotialalla jo 1998 alkaen niin Suomessa kuin Espanjassa. Kansainvälinen kokemuksemme takaa hyvät suhteet tavarantoimittajiin Euroopassa sekä tuotevalikoiman laajuuden. Seuraamme Euroopan muoti-kaupunkien tapahtumia päivittäin ja kehitämme sen mukaisesti tuotevalikoimaamme. Valikoimastamme löytyy aina viimeisimmät trendit, oli kyse sitten vaatteista tai laukuista.

Olemme myös mukana muotialan suurimmilla messuilla Suomessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu vaatteiden ja asusteiden lisäksi sisustustaulut, joista saa tarkempaa tietoa olemalla suoraan yhteydessä meihin.

Pitkän kokemuksen myötä tunnistamme asiakkaidemme tarpeet pitkälti ja pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Toteutamme myös yksilöllisiä toivomuksia vaatteiden ja asusteiden suhteen. Tärkeimpänä tavoitteena pidämme sitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja palaavat liikkeeseemme hymyillen.

Para Ti Espoo sijaitsee kauppakeskus Isossa Omenassa (vanha puoli, 2krs). Tukkumyymälämme sijaitsee Janakkalassa sekä Kivenlahdessa. Harjoitamme tukkukauppaa ja etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja!